Holiday Extras nodigt jou uit voor de best bekende vrolijke show!

Door alle reserveringen die vanaf vandaag t/m 15 augustus worden gemaakt kunt u deelnemen aan onze Mamma Mia loterij. Vergeet niet: "The winner takes it all!" Op zaterdag 17/9, 15/10 of 12/11 (naar keuze) vliegt u vanuit Schiphol naar Londen voor een geweldig weekend met een "shopping afternoon" en een fantastische avond met de "Super Trouper Show" in de theaterwijk West End. Na een overnachting in het Holiday Inn Kesington met uw hoofd vol van ABBA liedjes kunt u de hele zondag de fascinerende stad ontdekken.

Deelname voorwaarden

1. Organisator van deze winactie is Holiday Extras GmbH, Aidenbachstraße 52, 81379 München

2. De deelname is gratis en onafhankelijk van de aanschaf van producten of diensten. Door deel te nemen aan de winactie accepteert de gebruiker deze deelnamebepalingen.

3. Deelnemers moeten een woonplaats in Europa hebben en op het moment van deelname minstens 18 jaar oud zijn. Medewerkers van Holiday Extras GmbH zijn uitgesloten van deelname, alsmede medewerkers van samenwerkingspartners, die betrokken zijn of waren bij de opzet of afwikkeling van deze boekingscompetitie.

4. De winnaar wordt getrokken onder alle reisbureaus, die agent zijn van Holiday Extras en in de periode 01-07-2016 - 15-08-2016 minimaal één boeking bij Holiday Extras uitvoeren.

5. Het winnende reisbureau wordt eind augustus bepaald en op basis van de bij de aanmelding verstrekte gegevens op de hoogte gebracht. De bepaling vindt plaats door loting. Het reisbureau dient de ontvangst van de winstmededeling per omgaande, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst, aan Holiday Extra GmbH te bevestigen en de door Holiday Extras GmbH benodigde gegevens te verstrekken. Anders heeft Holiday Extras GmbH het recht, om middels loting, een nieuwe winnaar te bepalen. Door de prijs te accepteren, gaat de winnaar ermee akkoord dat zijn naam gebruikt mag worden door Holiday Extras GmbH.

6. Het cadeau kan niet worden ingewisseld of retour worden genomen tegen contanten. De winnaar accepteert noodzakelijke wijzigingen aan de prijs, die door factoren, buiten de invloed van de aan de winactie deelnemende partijen, worden veroorzaakt.

7. De gegevens die u verstrekt heeft in verband met deze winactie worden door Holiday Extras GmbH uitsluitend ten behoeve van de uitvoering en afwikkeling van de winactie verzameld, opgeslagen, gebruikt - in het kader van de winactie - en niet aan derden doorgegeven.

8. Een juridische procedure is uitgesloten. Algemene informatie over gegevensbescherming vindt u hier: https://www.holidayextras.nl/service/gegevensbescherming.html.