Laden, even geduld...

Ons aanbod voor cruisepassagiers en havenliefhebbers

Een cruisereis is leuk, een cruisereis is mooi, want dan ontdek je vreemde landen en zie je eens wat anders! Wij van Holiday Extras delen in ieder geval graag mee in de verwachting van je cruise.

De verwachting moet natuurlijk niet de mooiste vreugde blijven. Geniet van je hele reis met volle teugen! Wat zijn nu, om eerlijk te zijn, de grootste stressfactoren op vakantie? Planning, vertrek en aankomst! Als echte vakantie-freaks nemen wij graag de stress van de planning van de aankomst over. Waarom maak je niet gebruik van de eerste uren in de haven met een exclusieve hotelovernachting? Na een vermoeiende reis verdient iedereen het! Bij ons begin je gegarandeerd ontspannen aan je vakantie!

Sauna, stoombad, fitness en meer

Wij bieden hotels aan in de havens van Hamburg, Warnemünde, Kiel, Düsseldorf, Frankfurt en Genua! Comfortabel. Goedkoop. En betrouwbaar.

  • Kom een dag voor je vertrek in alle rust aan en vertrek de volgende ochtend ontspannen met het cruiseschip. Een betrouwbare transferdienst van het hotel naar de haven en terug is inbegrepen in de overnachtingsprijs.
  • Je vakantie begint al aan wal: Verlies geen dag van je welverdiende ontspanning en maak gebruik van het geselecteerde culinaire aanbod of de vele wellnessmogelijkheden van onze partnerhotels.

Wil je een voorproefje? Het Best Western Hotel Kiel verwent je met een individuele gratis taxidienst van en naar de haven. Het Leonardo Hotel Hamburg City Nord wacht op je met sauna, stoombad en een eersteklas fitnessruimte.

Handige tip:
Mensen met ochtendhumeur maken hier geen kans! In het Novotel Düsseldorf krijgen vroege vogels en iedereen die vroeg wil opstaan vanaf 4 uur 's morgens ontbijt.

Iedereen aan boord! Met het goedkope "Parkeer, slaap en cruise" aanbod

Het allerbeste hebben we nog niet verklapt: parkeer, slaap en cruise houdt in dat je tot 22 dagen gratis parkeert in de haven, overnacht, en het gebruik van de shuttleservice van en naar de haven is óók inbegrepen in de prijs. Hiermee vaar je uitgerust uit en dat alles voor één prijs! Alles over Holiday Extras!