Park and Fly Keulen

  • Geen vluchtnummer bij de hand? ((hoe vindt ik mijn vlucht))

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

Ma-za: 8:30 - 20:00 uur

Tel.: 00 31 (0) 20 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeerplaats Park and Fly Keulen

8 dagen parkeren vanaf € 41,00

Goedkoop parkeren en van de 24h transfer gebruik maken.

Transfer:

Individuele 24uurs pendeldienst van en naar de luchthaven is bij de prijs inbegrepen. De shuttle is voor maximaal 4 personen inbegrepen, toeslag voor iedere verdere persoon is 3,- EUR (betaling ter plekke). Onze tip: bringt uw inzittende eerst naar de luchthaven!
Mocht u vertraging hebben, informeert u alstublieft het personeel per telefoon. Het telefoonnummer krijgt u met uw boekingsbevestiging.

Transferduur:

ongeveer 8 minuten

Veiligheid:

Omheinde en verlichte parkeerplaats. Er zijn bewakingcamera's. De autosleutels worden tijdens het verblijf veilig opgeborgen.

Autoafmetingen:

Max. hoogte: onbegrensd, max. breedte: 2,00m, max. lengte: 5,50m; grotere voertuigen zijn mogelijk op verzoek en met een toeslag (5,- EUR, max. 12m lengte, 3m breedte, onbegrensde hoogte).

Bij aankomst:

Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Bij aankomst:

Na uw aankomst in het parkeerpark, rijdt u naar de overkant van de hall en gaat u naar de receptie om in te checken. Een medewerker zal met u mee gaan naar uw auto om de bevestiging van het overname protocol in te vullen (kilometerstand, brandstof niveau). Hierna brengt een shuttle u naar de terminal. Contacteert u zo snel mogelijk het parking personeel wanneer u vertraging heeft om over een nieuwe ophaaltijd te beslissen. Het telefoonnummer van de parking bevindt zich op de boekingsbevestiging. [b] Voor vertraging zonder het personeel te hebben geïnformeerd moet de klant 10€ ter plekke betalen.

Bij terugkomst:

Belt u na het in ontvangst nemen van uw bagage de shuttlechauffeur op. Deze haalt u op het afgesproken ontmoetingspunt bij de luchthaven op.

Alstublieft let op:

Wij raden u aan ca. 2,5 uur voor de vertrektijd van uw vlucht bij de parkeerplaats aan te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u uw aankomsttijd bij de parkeerplaats aan geeft anders kan er geen stipte transfer worden gewaarborgt.

Adres:

Park and Fly Keulen Parkeerplaats

Welserstr. 9, 51149 Keulen, Duitsland


Tips direct van de parkeerplaats:

De parkeerplaats biedt de mogelijkheid beurten, autokeuring, autoadvies, service voor autobanden en ramen van de auto, autoverzorging en reparatiediensten ter plaatse te boeken (prijslijst ter plekke, ter plaatse te voldoen). Mocht u belangstelling voor deze diensten hebben belt u de parkeerplaats alstublieft.

naar boven