Parkeren op luchthaven

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

Ma-za: 8:30 - 20:00 uur

Tel.: 020 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeren Vliegveld

Op zoek naar een voordelige parkeerplaats op Schiphol? Holiday Extras heeft alvast de beste plekken voor u uitgekozen.

Schiphol, de luchthaven van Amsterdam, is het ideale startpunt voor uw vakantie. U gaat het land uit, maar uw auto blijft achter. Daarom wilt u een veilige parkeerplaats, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Holiday Extras heeft de opties voor u afgewogen en een selectie van de beste parkeerplekken gemaakt. Met onze ruime keuze aan parkeerterreinen staat niets uw reis nog in de weg!

Parken Flughafen Amsterdam Logos

De beste parkeertarieven van Amsterdam

Het hoeft niet duur te zijn om uw auto veilig op Schiphol te stallen. Zoeken is eenvoudig: voer de data van uw reis in en klik op "Zoeken en boeken". Onze zoekmachine haalt automatisch de beste offertes op. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor kortere of langere tijd.

De parkeerplaats die bij u past, voor lang parkeren en overnachtingen

Parkeren op Schiphol kunt u op meerdere locaties. Holiday Extras biedt verschillende parkeeropties aan rondom Schiphol. Zo kunt u direct naast de terminal van de luchthaven parkeren, zodat u bijna direct de vertrekhal binnenloopt. Of u kunt een verder gelegen optie kiezen, waarmee de prijs vanzelfsprekend verder daalt. Elke mogelijkheid komt met zijn eigen vorm van transport en service. Vanaf parkeerplekken die verder van de luchthaven gelegen zijn, kunt u bijvoorbeeld een pendeldienst naar de terminal nemen. Of u nu voor een maand boekt of voor een weekend, tussen al deze mogelijkheden vindt u altijd de plek die voldoet aan uw wensen.

Persoonlijk vervoer naar Schiphol Airport

Sommige van onze parkeerplekken liggen op loopafstand van de terminal, andere liggen verder weg. Hoe komt u dan het beste van de airport parking naar de luchthaven? Vervoer wordt bij deze parkeerterreinen meestal bijgeleverd. Bij de tarieven van Quickparking is bijvoorbeeld een 24-uurs pendeldienst inbegrepen. Heeft u veel koffers? Of wordt u een dagje ouder en vindt u het vervelend om met de bus te moeten? Dan is valet parking misschien iets voor u, zoals die van 24:7 Parking. Op een afgesproken tijdstip rijdt u naar de terminal en geeft de autosleutels af aan een medewerker. Bij terugkomst staat uw auto weer voor de terminal op u te wachten!

Veilige parkeerplekken voor u en uw auto

Holiday Extras houdt op elk moment de veiligheid van u en uw auto in het oog. Uw auto wordt door professionals voor u geparkeerd op de verschillende parkeerplaatsen. Zodoende weet u zeker dat u hem weer in goede staat aantreft bij terugkomst. Ook biedt Holiday Extras een tevredenheidsgarantie voor het geval dat er toch iets mis mocht gaan. Deze garantie geldt voor alle boekingen, zowel voor de normale parkeerplaatsen als voor de valet parking, die u en uw auto net dat extra beetje luxe bezorgt.

Hoe gaat een boeking van een parkeerplaats op Schiphol in zijn werk?

In drie eenvoudige stappen reserveert u de beste parkeerplek. Voer de dagen van uw vakantie in en klik op "Zoeken en boeken". De beste aanbiedingen worden dan voor u opgehaald. In een handig vergelijkingsscherm ziet u het hele aanbod overzichtelijk naast elkaar. U kiest uw persoonlijke favoriet uit en klikt op "Boek nu". Dan dient u alleen nog uw gegevens in te vullen en te verzenden. Dat is alles! Zo makkelijk is het om u te verzekeren van een hoogstpersoonlijke parkeerplek op Schiphol!

Wordt u onze volgende tevreden klant?

In het afgelopen jaar konden wij 7 miljoen klanten van onze service overtuigen. Holiday Extras biedt een Geld-terug-garantie als u een product ergens anders goedkoper aantreft. Met onze tevredenheidsgarantie bent u zeker van een oplossing voor een probleem binnen 5 kalenderdagen. Ook kunt u de parkeerplaatsen tot 24 uur van tevoren gratis annuleren of overboeken. Zo wordt alles gedaan om u met een goed gevoel naar uw vakantiebestemming te laten vertrekken. Als u vanaf een andere luchthaven dan Schiphol vliegt, dan helpen wij u ook graag aan parkeermogelijkheden door heel Europa.

naar boven