Parkeren Luchthaven Keulen

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

ma t/m vrij: van 8:00 uur t/m 20:00 uur
zaterdag: van 8:30 uur t/m 18:00 uur

Tel.: 020 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeren Keulen Bonn Airport: vanaf 4 EUR / dag

Parkeren op de luchthaven Keulen-Bonn: al vanaf € 4 per dag en € 31,00 voor één week!

Zoekt u een voordelige parkeerplaats in Keulen. Wij zijn de grootste aanbieder van hotels en parkeerplaatsen op Duitse en Europese luchthavens en we hebben gegarandeerd de juiste parkeerplaats voor u. Bij ons vindt u altijd voordelige en aantrekkelijke parkeeraanbiedingen opl uchthaven Keulen-Bonn. Vergelijk onze aanbiedingen nu online en profiteer van seizoensacties en vroegboekkortingen. Kies Holiday Extras voor een comfortabele en ontspannen start van je vakantie. Boek eenvoudig en snel uw parkeerplaats. Let op: de parkeerplaatsen Airparks Köln Spich en Airparks Köln Poll zijn niet langer beschikbaar.

Wij bevelen de parkeerplaatsen Airparks Köln Gremberghoven en Airparks Köln Wahn als alternatief aan.

 

Parkeerplaats

Reistijd

Type vervoer

8-daagse prijs

Ibis Köln Airport Hotelparkplatz,

Alter Deutzer Postweg 95, 51149 Köln

Ong. 13 min. met de S-Bahn, ong. 10 min. met de taxi

Geen vervoer inbegrepen

 

Easyparkshuttle Parkplatz Köln, Fuggerstr. 27, 51149 Köln

Ong. 9 min.

Inclusief vervoer, 24 uur per dag. Maximaal 7 personen per rit.

 

Airparks Parkplatz Köln Gremberghoven,

WelserStraẞe 7, 51107 Köln

Ong. 7 min.

Inclusief vervoer, 24 uur per dag. Maximaal 4 personen per rit.

 

Parkplatz Köln/Bonn,

Rösrather Straẞe 334, 51107 Köln

Ong. 12 min.

Persoonlijk vervoer 24 uur per dag. Maximaal 8 personen per rit. Vanaf 9 personen een meerprijs van 5,- EUR.

 

Park and Fly Köln Parkplatz, Welserstraẞe 9-11, 51149 Köln

Ong. 8 min.

Inclusief vervoer, 24 uur per dag.

 

Airparks Parkplatz Köln Wahn, Am Bahnhof 131, 51147 Köln/Porz-Wahn

Ong. 6-8 min.

Persoonlijk vervoer, 24 uur per dag. Maximaal 4 personen per rit.

 

Easyparkshuttle Parkplatz Köln Valet

0

Uw voertuig wordt bij de terminal opgehaald.

 

Sky-Autopark Parkplatz Köln Valet

0

Uw voertuig wordt bij de terminal opgehaald.

 

German Shuttle Parking Parkplatz Köln, Andre Citroen Str. 2, 51149 Köln

Ong. 15 min

Inclusief vervoer, 24 uur per dag. Maximaal 4 personen per rit. Vanaf 5 personen een meerprijs van 5,- EUR per persoon.

 

German Valet Parking Parkplatz Köln

0

Uw voertuig wordt bij vertrek terminal 2D opgehaald.

 

Airparks Gremberghoven Edmund-Rumpler-Straẞe, Edmund-Rumpler-Straẞe 5, 51149 Köln-Gremberghoven

Ong. 8 min.

Persoonlijk vervoer 24 uur per dag.

 

Easyparkshuttle Parkhaus Köln, Im Falkenhorst 1, 51145 Köln

Ong. 5 min.

Inclusief vervoer, 24 uur per dag. Maximaal 7 personen per rit.

 

 

De voordeligste parkeerplaats op de luchthaven Keulen-Bonn

Ga dankzij de voordelige aanbiedingen van Holiday Extras met een goed humeur op vakantie en profiteer dubbel! Dankzij de eenvoudige onlineboeking en de uitstekende service kunt u namelijk zowel geld besparen als ontspannen! Profiteer van de speciale gelegenheid om stressvrij en zonder gedoe aan uw welverdiende vakantie te beginnen. Vanaf de luchthaven van Keulen-Bonn is dat geen enkel probleem! Boek uw plek op een parkeerterrein of in een parkeergarage snel en eenvoudig online.

Onze parkeerterreinen in een oogopslag

Holiday Extras garandeert u een betrouwbare service, die precies aansluit op uw wensen. Vertrek zonder zorgen van de luchthaven en laat uw auto gerust achter op een van onze parkeerterreinen. Kies online de parkeerplaatsaanbieder van uw voorkeur en profiteer van onze scherpe tarieven.

Onze tip: Parkeer bijvoorbeeld bij Airparks Parkplatz Köln-Wahn of Airparks Parkplatz Gremberghoven in de directe omgeving van de luchthaventerminal. Ook de parkeerplaatsen van Hotel Ibis Köln Airport bevinden zich op een gunstige locatie en zijn heel betaalbaar. Wij bevelen de parkeerterreinen Parkplatz Köln-Bonn en Park and Fly Köln Parkplatz aan, die snel te bereiken zijn.

24-uurs parkeerservice op de luchthaven Keulen-Bonn

Houd tijd over op de luchthaven! U hoeft zich niet te haasten, omdat u bij Holiday Extras een parkeerplaats met 24-uurs transferservice kunt boeken. Zo kunt u uw auto op elk gewenst moment afgeven en weer ophalen. Deze eersteklas service wordt rond de klok aangeboden bij alle parkeerterreinen. Alles wordt in het werk gesteld om de reis naar de luchthaven Keulen-Bonn zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Profiteer van dit eersteklas aanbod en reserveer uw eigen plek nu online.

Tips voor lang parkeren

Kent u al onze speciale aanbiedingen? Voor onze klanten hebben we voortdurend wisselende en verleidelijke seizoensaanbiedingen en vroegboekkortingen. De vroegboekkortingen gelden wanneer u 30 dagen van tevoren en parkeerplaats reserveert. Bij aankomst kunt u nog altijd gebruik maken van de kortparkeer zones om uw bagage uit uw auto te halen. De routebeschrijving naar de luchthaven en de parkeerterreinen kunt u hier vinden.

Voordelige hotels luchthaven Keulen-Bonn

Reist u met het openbaar vervoer naar de luchthaven en zoekt u een geschikt hotel in de buurt van de luchthaven? Wij hebben de perfecte aanbieding voor u! Boek één nacht bij Leonardo Hotel Köln Bonn Airport of Ibis Köln Airport en ontspan één dag voorafgaand aan uw vlucht! Ga de volgende ochtend na een uitgebreid ontbijt zorgeloos naar de terminal.

Airparks parkeerplaatsen Keulen Bonn

Bij onze Airparks parkeerplaatsen is persoonlijk vervoer 24 uur per dag inbegrepen. Lekker flexibel, ook wanneer u of uw vlucht vertraging heeft.

Ontdek de wereld van luchthaven Keulen Bonn

Keulen Bonn Airport is niet alleen voor parkeren en vliegen. . Geniet tijdens het wachten van de vele faciliteiten die het vliegveld te bieden heeft. Bezoek een van de vele modewinkels of breng uw tijd door in de talrijke bars, cafés en restaurants. De luchthaven Keulen-Bonn is een waar shoppingparadijs! Ontdek het zelf. U kunt extra voordelig inkopen doen in het belastingvrije gedeelte na de paspoortcontrole. Voor de aankomstgates vindt u ook een supermarkt die vrijwel de hele dag open is.

Holiday Extras heeft een uitgebreide keuze voor lang parkeren. Bent u van plan om kort te parkeren? Dan helpen wij u ook hiermee graag om een keuze te maken. Luchthaven Keulen Bonn biedt verschillende mogelijkheden aan.


Kort parkeren bij terminal 1 en 2

Direct naast de terminals bevinden zich de parkeerterreinen voor kort parkeren. Volg eenvoudig de borden voor een parkeerplaats.


Verdere parkeermogelijkheden

U kunt uw auto ook parkeren in parkeergarage 1 en 2. Hier saat uw auto uit de wind en regen. Tot slot behoort parkeerplaats 32 tot de mogelijkheden, welke zich aan het eind van terminal 2 bevindt.


Afzetten of ophalen

De kosten voor 15 minuten parkeren bedraagt € 1,50. U kunt uw auto hier voor maximaal 2 uur parkeren. Wilt u iemand afzetten of ophalen? Op de meeste kort parkeerterreinen van luchthaven Keulen Bonn kunt u uw auto voor 10 minuten kosteloos parkeren. De uitzondering is de kortparkeerzone bij terminal 1. Hier zijn echter speciale zones ingericht voor het afzetten of ophalen van personen.


Lang parkeren bij luchthaven Keulen bonn

Lang,voordelig en veilig parkeren? Dat kunt het beste bij Holiday Extras! Onze prijzen zijn inclusief vervoer van en naar de parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u bij ons ook kosteloos annuleren.

Valet parking op de internationale luchthaven Keulen-Bonn

Holiday Extras wil het parkeren voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij de ideale oplossing voor u: Boek Valet-parkeren bij German Valet Parking Kön / Bonn en laat uw voertuig simpelweg afhalen bij terminal 2D. Een medewerker haalt uw auto op het aangegeven tijdstip op. Wanneer u terugkomt, staat uw wagen rechtstreeks voor de terminal en hoeft u dus niet naar het parkeerterrein te wandelen of een transfer te nemen. Gun uzelf een beetje luxe met de exclusieve valet parking-service!

Antwoorden op de meestgestelde vragen:

 1. Zijn alle parkeerplaatsen geschikt voor beide terminals?
 2. Welke parkeerplaats biedt het beste vervoer naar de luchthaven aan?
 3. Wat zijn de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen?
 4. Is het de moeite waard om meer te betalen voor German Valet Parking?
 5. Wat moet ik doen wanneer mijn vlucht vertraging heeft?
 6. Is kort parkeren mogelijk bij luchthaven Keulen Bonn?
 7. Zijn er borden die de parkeerplaatsen aangeven?
 8. Zijn alle parkeerplaatsen geschikt voor beide terminals?

Alle parkeerplaatsen waarbij vervoer is inbegrepen zijn geschikt: de pendeldiensten rijden namelijk van en naar beide terminals. Uitzondering is de Köln Airport Hotelparkplatz, waarbij geen vervoer is inbegrepen. Hier kunt u een taxi bestellen of met het openbaar vervoer naar het vliegveld reizen. Controleer de dienstregelingen en plan extra tijd in.

 1. Welke parkeerplaats biedt het beste vervoer naar de luchthaven aan?

De parkeerplaats met het beste vervoer en kortste reistijd is Airparks Parkplatz Köln-Wahn. Hier wordt u persoonlijk in 4 minuten naar de terminal gebracht. Tevens is de pendeldienst 24 uur per dag beschikbaar.

 1. Wat zijn de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen?

De dichtstbijgelegen parkeertereinen zijn Airparks Parkplatz Köln-Wahn, Airparks Parkplatz Gremberghoven en Park and Fly Köln Parkplatz. Met Airparks Parkplatz Köln-Wahn bent u in 4 minuten bij de terminal. Bij de overige twee bedraagt de reistijd ongeveer 8 minuten.

 1. Is het de moeite waard om meer te betalen voor German Valet Parking?

Met German Valet Parking wordt uw auto opgehaald bij de terminal en na uw vakantie staat uw auto ook weer bij de terminal klaar. Zo verliest u geen tijd en hoeft u geen lange afstanden af te leggen met uw bagage. Zo kunt u met het grootste gemak genieten van uw vakantie.

 1. Wat moet ik doen wanneer mijn vlucht vertraging heeft?

Bij vertraging kunt u eenvoudig een nieuwe afspraak maken met de shuttleservice van uw parkeerplaats. Bel naar het servicenummer van de aanbieder van de parkeerplaats.

 1. Is kort parkeren mogelijk bij luchthaven Keulen Bonn?

Bij de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven bevinden zich parkeerzones voor kort parkeren. Wanneer u lang wilt parkeren kunt u een parkeerplaats in een paar klikken reserveren op holidayextras.de .

 1. Zijn er borden die de parkeerplaatsen aangeven?

In de meeste gevallen zijn er borden in de directe nabijheid van de parkeerterreinen. Een gedetaileerde routebeschrijving kunt u vinden in uw reserveringsbevestiging of online bij Holiday Extras.