Parkeren Luchthaven Keulen

  • Geen vluchtnummer bij de hand? ((hoe vindt ik mijn vlucht))

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

Ma-za: 8:30 - 20:00 uur

Tel.: 00 31 (0) 20 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeren Vliegveld Keulen

Parkeren op de luchthaven Keulen-Bonn: al vanaf € 4 per dag en € 33,00 voor één week!

Zoekt u een voordelige parkeerplaats in Keulen? Dan zit u bij Holiday Extras op de eerste rang! Wij zijn de grootste aanbieder van hotels en parkeerplaatsen op Duitse en Europese luchthavens en we hebben gegarandeerd de juiste parkeerplaats voor u. Bij ons vindt u altijd voordelige en aantrekkelijke parkeeraanbiedingen op de luchthaven Keulen-Bonn. Vergelijk onze aanbiedingen nu online en profiteer van de tijdelijke prijsverlaging, zoals de vroegboekkorting waarbij u 30 dagen vooraf boekt. Met Holiday Extras parkeren op de luchthaven Keulen-Bonn: ontspannen, slim en gemakkelijk beginnen aan uw vakantie.

De voordeligste parkeerplaats op de luchthaven Keulen-Bonn

Ga dankzij de voordelige aanbiedingen van Holiday Extras vrolijk met vakantie en profiteer tegelijkertijd dubbel! Dankzij de eenvoudige onlineboeking en de uitstekende service kunt u namelijk zowel geld besparen als ontspannen! Profiteer van de speciale gelegenheid om stressvrij en zonder gedoe aan uw welverdiende vakantie te beginnen. Vanaf de luchthaven van Keulen-Bonn is dat geen enkel probleem! Boek uw plek op een parkeerterrein of in een parkeergarage snel en eenvoudig online.

Onze parkeerterreinen in een oogopslag

Holiday Extras garandeert u een betrouwbare service, die precies aansluit op uw wensen. Vertrek zonder zorgen van de luchthaven en laat uw auto gerust achter op een van onze parkeerterreinen. Kies online de parkeerplaatsaanbieder van uw voorkeur en profiteer van onze scherpe tarieven.

Onze tip: Parkeer bijvoorbeeld bij Airparks Parkplatz Köln-Wahn of Airparks Parkplatz Gremberghoven in de directe omgeving van de luchthaventerminal. Ook de parkeerplaatsen van Hotel Ibis Köln Airport bevinden zich op een gunstige locatie en zijn heel betaalbaar. Wij bevelen de parkeerterreinen Parkplatz Köln-Bonn en Park and Fly Köln Parkplatz aan, die snel te bereiken zijn.

Valet parking op de internationale luchthaven Keulen-Bonn

Holiday Extras wil het parkeren voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij de ideale oplossing voor u: Boek Valet-parkeren bij German Valet Parking Köln/Bonn en laat uw voertuig simpelweg afhalen bij terminal 2D. Een medewerker haalt uw auto op het aangegeven tijdstip op. Wanneer u terugkomt, staat uw wagen rechtstreeks voor de terminal en hoeft u dus niet naar het parkeerterrein te wandelen of een transfer te nemen. Gun uzelf een beetje luxe met de exclusieve valet parking-service!

24-uurs parkeerservice op de luchthaven Keulen-Bonn

Houd tijd over op de luchthaven! U hoeft zich niet te haasten, omdat u bij Holiday Extras een parkeerplaats met 24-uurs transferservice kunt boeken. Zo kunt u uw auto op elk gewenst moment afgeven en weer ophalen. Deze eersteklas service wordt rond de klok aangeboden bij alle parkeerterreinen. Alles wordt in het werk gesteld om de reis naar de luchthaven Keulen-Bonn zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Profiteer van dit eersteklas aanbod en reserveer uw eigen plek nu online.

Park, Sleep & Fly in Keulen-Bonn

Zoekt u verbluffend voordelige aanbiedingen? Let dan goed op! Onze Park, Sleep & Fly-aanbieding van Holiday Extras is de ideale oplossing voor een fantastisch begin van uw vakantie! Hoe werkt het? Heel eenvoudig: Ga een dag eerder naar de luchthaven en parkeer uw auto bij Leonardo Hotel Köln Bonn Airport of Ibis Köln Airport. Daar verblijft u één nacht en de volgende ochtend rijdt u ontspannen per shuttle naar de luchthaven.

Voordelige hotels op de luchthaven Keulen-Bonn

Reist u met het openbaar vervoer naar de luchthaven en zoekt u een geschikt hotel in de buurt van de luchthaven? Wij hebben de perfecte aanbieding voor u! Boek één nacht bij Leonardo Hotel Köln Bonn Airport of Ibis Köln Airport en ontspan één dag voorafgaand aan uw vlucht! Ga de volgende ochtend na een uitgebreid ontbijt zorgeloos naar de terminal.

Een fijn gevoel op de luchthaven van de metropool aan de Rijn

Besteed uw wachttijd nuttig en maak uw verblijf op de luchthaven tot een ware ervaring. Bezoek een van de vele modewinkels of breng uw tijd door in de talrijke bars, cafés en restaurants. De luchthaven Keulen-Bonn is een shoppingparadijs! Ontdek het zelf. U kunt zeer voordelig inkopen doen in het belastingvrije gedeelte achter de paspoortcontrole. Voor de aankomstgates vindt u ook een supermarkt die vrijwel de hele dag open is.