Parkeren op Schiphol Airport

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

ma t/m vrij: van 8:00 uur t/m 20:00 uur
zaterdag: van 8:30 uur t/m 18:00 uur

Tel.: 020 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeren op Schiphol Airport

Op zoek naar een voordelige parkeerplaats op Schiphol? Holiday Extras heeft alvast de beste plekken voor u uitgekozen.

Holiday Extras heeft de opties voor u afgewogen en een selectie van de beste parkeerplekken op de luchthavens gemaakt. Met onze ruime keuze aan parkeerterreinen staat niets uw reis nog in de weg!

Parken Flughafen Amsterdam Logos

Onze parkeerterreinen in een oogopslag

Holiday Extras helpt u graag bij het keizen van een parkeerplaats met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De korte reistijden tussen de parkeerterreinen en de terminal, met daarnaast de gunstige prijzen, kunt u zorgeloos op vakantie gaan.

Voor uitgebreide informatie per parkeerterrein klik hier.

 

Parkeerplaats

Reistijd

Vervoer

8 Dagen prijs, vanaf

247 Parking Schiphol.

Middenweg 29a, 1432 DE Aalsmeer

Ca. 12 min.

Persoonlijk vervoer 24 uur per dag.

 

247 Parking Valet Schiphol.

0

Uw voertuig wordt opgehaald bij de terminal

 

Best Parking Schiphol

Ca. 6 min.

Persoonlijk vervoer 24 uur per dag

 

Best Valet Parking

0

Uw voertuig wordt opgehaald bij de terminal

 

Budget Parking Schiphol

Ca. 7 min.

Persoonlijk vervoer 24 uur per dag

 

Central Parking Schiphol Valet

0

Uw voertuig wordt bij de terminal opgehaald

 

Mercure Hotel Amsterdam Airport

Ca. 7 min.

Inclusief shuttle tussen 06:00 en 23:45. Alternatief is om met de taxi te reizen. Dit kost ong. 20,- EUR

 

Quick Parking Schiphol

Ca. 7 min.

Inclusief vervoer 24 uur per dag.

 

Quick Parking Schiphol Service

Ca. 7 min.

Inclusief vervoer 24 uur per dag.

 

De beste parkeertarieven van Amsterdam

Zoeken is eenvoudig: voer de data van uw reis in en klik op "Zoeken en boeken". Onze zoekmachine haalt automatisch de beste offertes op.

De parkeerplaats die bij u past, voor lang parkeren en overnachtingen

Goedkoop parkeren op Schiphol kunt u op meerdere locaties. Holiday Extras biedt verschillende parkeeropties aan rondom Schiphol. Zo kunt u direct naast de terminal parkeren, zodat u bijna direct de luchthaven binnenloopt. Of u kunt een verder gelegen optie kiezen. Elke komt met zijn eigen vorm van transport en service. Of u nu voor een maand boekt of voor een weekend, tussen al deze mogelijkheden vindt u altijd de plek die voldoet aan uw wensen.

Persoonlijk vervoer naar Schiphol Airport

Sommige van onze parkeerplekken liggen op loopafstand van de terminal, andere liggen verder weg. Hoe komt u dan het beste naar de luchthaven? Heeft u veel koffers? Of wordt u een dagje ouder en vindt u het vervelend om met de bus te moeten? Dan is valet parking misschien iets voor u, zoals die van 24:7 Parking. Op een afgesproken tijdstip rijdt u naar de terminal en geeft de autosleutels af aan een medewerker. Bij terugkomst staat uw auto weer voor de terminal op u te wachten!

Veilige parkeerplekken voor u en uw auto

Holiday Extras houdt op elk moment de veiligheid van u en uw auto in het oog. Uw auto wordt door professionals voor u geparkeerd op de verschillende parkeerplaatsen. Zodoende weet u zeker dat u hem weer in goede staat aantreft bij terugkomst. Ook biedt Holiday Extras een tevredenheidsgarantie voor het geval dat er toch iets mis mocht gaan. Deze garantie geldt voor alle boekingen, zowel voor de normale parkeerplaatsen als voor de valet parking.

Hoe gaat een boeking van een parkeerplaats op Schiphol in zijn werk?

Boek uw parkeerplaats in drie eenvoudige stappen. Voer eerst de dagen van uw vakantie in en klik op “Zoeken en boeken”. De beste aanbiedingen worden in een overzichtelijk schema opgehaald. Vergelijk de parkeeropties op prijs en service, en maak uw keuze. Als laatste komt u bij het betalingsscherm. Hierna heeft u uw reservering afgerond.

Park, Sleep & Fly luchthaven Schiphol

Wilt u eerst een nacht overnachten om ontspannen aan uw reis te begint? Boek dan uw parkeerplaats inclusief hotel overnachting bij Holiday Extras.

Wordt u onze volgende tevreden klant?

In het afgelopen jaar konden wij 7 miljoen klanten van onze service overtuigen. Holiday Extras biedt een Geld-terug-garantie als u een product ergens anders goedkoper aantreft. Met onze tevredenheidsgarantie bent u zeker van een oplossing voor een probleem binnen 5 kalenderdagen. Ook kunt u de parkeerplaatsen tot 24 uur van tevoren gratis annuleren of overboeken. Zo wordt alles gedaan om u met een goed gevoel naar uw vakantiebestemming te laten vertrekken. Als u vanaf een andere luchthaven dan Schiphol vliegt, dan helpen wij u ook graag aan parkeermogelijkheden door heel Europa.

Kort parkeren bij luchthaven Schiphol

Holiday Extras biedt geen parkeerterreinen aan voor kort parkeren, maar graag informeren wij u van de mogelijkheden voor kort parkeren op Schiphol. Afzetten of ophalen zonder te stopppen? Maak dan gebruik van de autopassage. Hier mag niet geparkeerd worden, maar snel in- of uitstappen is toegestaan. Wilt u wat meer tijd nemen voor afscheid? Of een warm welkom geven? Maak dan gebruik van parkeerplaats P6 of Excellence Parking. Bij P6 is het eerste kwartier gratis en Excellence Parking ligt direct naast vertrek hal 3.

 

Terminal Parking

Voor wanneer je langer dan 30 minuten wilt parkeren, dan zijn de parkeerplaatsen P1 en P2 geschikt. Deze parkeerplaatsen zijn slechts 2 minuten lopen verwijderd van de vertrek- en aankomsthal.

Wat is Valet Parking? En wat zijn de voordelen?

Wilt u geen tijd verliezen aan parkeren of pendelen tussen de parkeerplaats en de terminal? Maak dan gebruik van Valet Parking Schiphol. Bij aankomst bij de terminal wordt u opgewacht door een medewerker, die uw auto vervolgens op de door u gekozen parkeerterrein parkeert. Wanneer u terugkomt van uw vakantie staat uw auto weer bij de terminal. Klaar om naar huis te rijden. Boek nu uw Valet Parking via Holiday extra en geniet van vroegboekkortingen.

Antwoorden op de meestgestelde vragen:

 1. Welke parkeerplaats biedt het beste vervoer naar de luchthaven aan?
 2. Wat moet ik doen wanneer mijn vlucht vertraging heeft?
 3. Welke parkeerplaatsen liggen het dichtste bij de luchthaven?
 4. Ik wil mijn autosleutel niet afgeven. Waar kan ik parkeren?
 5. Kan ik mijn reservering omboeken?
 6. Wat zijn de betaalmogelijkheden?

 

 1. Welke parkeerplaats biedt het beste vervoer naar de luchthaven aan?

Bij de parkeerterreinen 247 Parking, Budget Parking en Quick parking is een 24 uur per dag een persoonlijke shuttle service inbegrepen. Bij Mercure Hotel Amsterdam Airport rijdt de shuttle service tussen 06:00 en 23:45.

 1. Wat moet ik doen wanneer mijn vlucht vertraging heeft?

Bij vertraging van uw vlucht kunt u bellen naar het servicenummer (00 31 (0) 20 24 14 152). Wij zorgen voor een geschikte oplossing voor u.

 1. Welke parkeerplaatsen liggen het dichste bij de luchthaven?

Met de meeste van onze parkeerterreinen bent u binnen 10 minuten bij de terminal. De parkeerterreinen Best Parking, Budget Parking en Quick Parking is een shuttle service 24 uur per dag inbegrepen. Bij Mercure Hotel rijdt de shuttle service tussen 06:00 en 23:45

 1. Ik wil mijn autosleutel niet afgeven. Waar kan ik parkeren?

U geeft uw sleutel niet af wanneer u zelf parkeert. De aangeboden parkeerterreinen hiervoor zijn: 247 Parking Schiphol, Best Parking Schiphol, Best Budget Parking Schiphol, Quick Parking Schiphol.

 1. Kan ik mijn reservering omboeken/annuleren?

Omboeken of een andere verandering kan tot 24 uur van te voren doorgegeven worden. Annuleren kan kostenloos tot 24 van te voren.

 1. Hoe kan ik mijn reservering bij Holliday Extras betalen?

U kunt uw bestelling betalen met de volgende betaalmogelijkheden: SEPA-incasso, Master Card, Visa.