Parkeren Vliegveld Rotterdam

Parkeren Vliegveld Rotterdam

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

ma t/m vrij: van 8:00 uur t/m 20:00 uur
zaterdag: van 8:30 uur t/m 18:00 uur

Tel.: 020 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeren rond Rotterdam Airport voor een aangenaam prijsje met Holiday Extras

Goedkoop parkeren op Rotterdam Airport

Op zoek naar een goedkope parkeerplaats op Rotterdam Airport? Holiday Extras heeft alvast de beste plekken voor u uitgekozen.

Rotterdam Airport is na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland. Dit vliegveld is met zijn vele vertrekkende vluchten het perfecte startpunt voor uw lange vakantie. Daarbij laat u de auto natuurlijk achter. En daarom koos Holiday Extras de voordeligste parkeerplekken op Rotterdam Airport voor u uit. Of u nu lang wilt parkeren, of voor een weekend, wij hebben een selectie van de beste parkeerplekken op de luchthavens. Zo kunt u onbezorgd weg!

Voordelig parkeren bij het vliegveld van Rotterdam

Het hoeft niet duur te zijn om uw auto veilig op de luchthaven van Rotterdam te parkeren. Zoeken is eenvoudig: voer de data van uw reis in en klik op "Zoeken en boeken". Onze zoekmachine haalt automatisch de beste offertes op. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor kortere of langere tijd.

De parkeerplaats bij Rotterdam Airport die bij u past, voor kort of lang parkeren

Het veilige parkeerterrein van Centralparking is ideaal voor zowel kort als lang parkeren. Het terrein is omheind, verlicht en alleen toegankelijk met een medewerker. Ook wordt er regelmatig gesurveilleerd en is er videocamerabewaking. Zo kunnen Holiday Extras en Centralparking garanderen dat u de auto net zo aantreft als u hem op Rotterdam Airport achterliet. Of u nou een weekendje weggaat, of een wereldreis van een aantal maanden maakt.

Persoonlijke valet parking direct vanaf Rotterdam Airport

Het parkeerterrein van Centralparking ligt op 15 minuten van de terminal van Rotterdam Airport. Maar deze afstand hoeft u niet zelf af te leggen. Op een afgesproken tijdstip rijdt u naar de terminal en geeft u de autosleutels af aan een medewerker. Deze professional noteert de kilometerstand en neemt eventuele beschadigingen op. De auto wordt veilig voor u geparkeerd op het bewaakte parkeerterrein. Bij terugkomst staat uw auto weer voor de terminal op u te wachten! U kunt bellen als u de bagage van de band haalt.

Wat zijn de mogelijkheden bij het parkeren op het vliegveld van Rotterdam?

Op grote trucks en bussen na, kunt u elk soort voertuig op de parkeerplaats kwijt. U kunt met de hele familie en alle koffers gewoon naar de terminal rijden, waar de auto door een medewerker wordt overgenomen. Eventuele handicaps vormen hierdoor geen probleem. Ook biedt Holiday Extras een tevredenheidsgarantie aan, voor het geval dat er toch iets mis mocht gaan. Deze garantie geldt voor alle boekingen.

Beleef de luchthaven van Europa’s grootste havenstad

Er valt veel te beleven in deze jonge en dynamische wereldstad, zo ook Rotterdam The Hague Airport. De vertrekhal biedt u een veelvoudige culinaire wereld en uitstekende service aan. Geniet tijdens het wachten van de VIP-Lounge of bekijk de opstijgende en landende vliegtuigen van het panoramaterras.

Er zijn goede voorzieningen voor families. Zo kunt u gebruik maken van kleedkamers en een speciale babykamer waar teven een magnetron ter beschikking staat om babyvoeding op te warmen.

Voor het bedrijfsleven is het vliegveld voorzien van conferentie ruimtes. Daarnaast is er de mogelijkheid om een auto te huren, geld te wisselen en is er een informatie centrum aanwezig.

Wordt u onze volgende tevreden klant?

In het afgelopen jaar konden wij 7 miljoen klanten van onze service overtuigen. Holiday Extras biedt een Geld-terug-garantie als u een product ergens anders goedkoper aantreft. Met onze tevredenheidsgarantie bent u zeker van een oplossing voor een probleem binnen 5 kalenderdagen. Ook kunt u de parkeerplaatsen tot 24 uur van tevoren gratis annuleren of overboeken. Zo wordt alles gedaan om u met een goed gevoel naar uw vakantiebestemming te laten vertrekken. Als u vanaf een andere luchthaven dan Rotterdam Airport vliegt, dan helpen wij u ook graag aan parkeermogelijkheden door heel Europa.

 

Holiday Extras biedt alleen parkeermogelijkheden aan voor lang parkeren. Voor kort parkeren kunt u gebruik maken van de parkeerterreinen van de luchthaven zelf. Graag informeren wij u hierover.

Kort Parkeren

De ideale parkeerplek om iemand op te halen of af te zetten is P1A. Hier parkeert u de eerste 2 uur gratis parkeren. Daarnaast behoren de parkeerplaatsen P1 en P3 tot de mogelijkheden, waar u €4,00 voor 2 uur betaalt.

Business & Comfort

U kunt ook parkeren op de P2 business en P6 comfort parkeerterreinen parkeren. Voor beide geldt €4,- voor één uur parkeren. Het parkeerterrein P2 bevindt zich recht tegenover het luchthavengebouw

Voordelen van Valet Parking

Nog zorgelozer op vakantie gaan? Kies dan voor Valet Parking. U rijdt naar de terminal, waar een gekwalificeerde medewerker klaar staat om uw auto op te halen en voor te parkeren. Geen extra reistijd, geen gesjouw met koffers: de ideale ontspannen start van uw vakantie.

Antwoorden op de meest gestelde vragen

 1. Hoe bereik ik Rotterdam The Hague Airport?
 2. Hoe bereik ik de vertrekhal vanaf de parkeerplaats?
 3. Welke parkeerplaatsen liggen het dichtste bij de luchthaven?
 4. Wat moet ik doen als ik vertraging heb opgelopen?
 5. Hoe kan ik een hotelkamer reserveren bij een parkeerplaats?
 6. Gelden de parkeermogelijkheden ook voor motors?
 7. Kan ik de reviews vertrouwen?
 8. Waar kan ik goedkoop kort parkeren?
 9. Hoe bereik ik Rotterdam The Hague Airport?

De luchthaven is vanuit alle richtingen eenvoudig en snel te bereiken. Het beste bereikt kunt u via de A13 rijden en parkeer op een van de parkeerplekken van Holiday Extras. Het adres van de luchthaven is:

Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam, Nederland

 1. Hoe bereik ik de vertrekhal vanaf de parkeerplaats?

Rij met uw auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vanaf hier wordt u met de transfer service naar de terminal gereden. Nagenoeg al onze transfer services staan 24 uur per dag voor u gereed.

 1. Welke parkeerplaatsen liggen het dichtste bij de luchthaven?

Met Quick Parking Rotterdam wordt u in slechts 5 minuten naar de terminal gereden.

Ideaal zijn onze Valet Parking aanbiedingen. Hierbij wordt de auto opgehaald bij de terminal en wordt voor u geparkeerd. Zo verliest u geen tijd en hoeft u niet te sjouwen met koffers.

 1. Wat moet ik doen als ik vertraging heb opgelopen?

Maakt u zich geen zorgen! Bel eenvoudig naar ons service nummer, die u in de reserveringsbevestiging kunt vinden. Onze partners zorgen voor een oplossing op maat.

 1. Hoe kan ik een hotelkamer reserveren bij een parkeerplaats?

Holiday Extras biedt overnachtingen aan inclusief een parkeerplaats voor uw auto. Navigeer naar de hoofdpagina en klik op “Hotels met parkeerplaats” om ons aanbod te bekijken.

 1. Gelden de parkeermogelijkheden ook voor motors?

Ja, de aangeboden parkeerterreinen rond de luchthaven van Rotterdam kunnen ook geboekt worden voor motors.

 1. Kan ik de reviews vertrouwen?

Onze reviews zijn 100% echt en de ultieme check.

 1. Waar kan ik goedkoop kort parkeren?

Kort parkeren kan op de parkeerterreinen van Rotterdam the Hague Airport. Op P1A kunt u voor de eerste 2 uur gratis parkeren. Andere parkeerterreinen hanteren €4,00 voor één uur parkeren.