Parkeren Vliegveld Rotterdam

  • Geen vluchtnummer bij de hand? ((hoe vindt ik mijn vlucht))

Parkeren Vliegveld Rotterdam

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

Ma-za: 8:30 - 20:00 uur

Tel.: 00 31 (0) 20 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeren op Rotterdam Airport

Goedkoop parkeren op Rotterdam Airport

Op zoek naar een goedkope parkeerplaats op Rotterdam Airport? Holiday Extras heeft alvast de beste plekken voor u uitgekozen.

Rotterdam Airport is na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland. Dit vliegveld is met zijn vele vertrekkende vluchten het perfecte startpunt voor uw lange vakantie. Daarbij laat u de auto natuurlijk achter. En daarom koos Holiday Extras de voordeligste parkeerplekken op Rotterdam Airport voor u uit. Of u nu lang wilt parkeren, of voor een weekend, wij hebben een selectie van de beste parkeerplekken op de luchthavens. Zo kunt u onbezorgd weg!

Voordelig parkeren bij het vliegveld van Rotterdam

Het hoeft niet duur te zijn om uw auto veilig op de luchthaven van Rotterdam te parkeren. Zoeken is eenvoudig: voer de data van uw reis in en klik op "Zoeken en boeken". Onze zoekmachine haalt automatisch de beste offertes op. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor kortere of langere tijd.

De parkeerplaats bij Rotterdam Airport die bij u past, voor kort of lang parkeren

Het veilige parkeerterrein van Centralparking is ideaal voor zowel kort als lang parkeren. Het terrein is omheind, verlicht en alleen toegankelijk met een medewerker. Ook wordt er regelmatig gesurveilleerd en is er videocamerabewaking. Zo kunnen Holiday Extras en Centralparking garanderen dat u de auto net zo aantreft als u hem op Rotterdam Airport achterliet. Of u nou een weekendje weggaat, of een wereldreis van een aantal maanden maakt.

Persoonlijke valet parking direct vanaf Rotterdam Airport

Het parkeerterrein van Centralparking ligt op 15 minuten van de terminal van Rotterdam Airport. Maar deze afstand hoeft u niet zelf af te leggen. Op een afgesproken tijdstip rijdt u naar de terminal en geeft u de autosleutels af aan een medewerker. Deze professional noteert de kilometerstand en neemt eventuele beschadigingen op. De auto wordt veilig voor u geparkeerd op het bewaakte parkeerterrein. Bij terugkomst staat uw auto weer voor de terminal op u te wachten! U kunt bellen als u de bagage van de band haalt.

Wat zijn de mogelijkheden bij het parkeren op het vliegveld van Rotterdam?

Op grote trucks en bussen na, kunt u elk soort voertuig op de parkeerplaats kwijt. U kunt met de hele familie en alle koffers gewoon naar de terminal rijden, waar de auto door een medewerker wordt overgenomen. Eventuele handicaps vormen hierdoor geen probleem. Ook biedt Holiday Extras een tevredenheidsgarantie aan, voor het geval dat er toch iets mis mocht gaan. Deze garantie geldt voor alle boekingen.

Wordt u onze volgende tevreden klant?

In het afgelopen jaar konden wij 7 miljoen klanten van onze service overtuigen. Holiday Extras biedt een Geld-terug-garantie als u een product ergens anders goedkoper aantreft. Met onze tevredenheidsgarantie bent u zeker van een oplossing voor een probleem binnen 5 kalenderdagen. Ook kunt u de parkeerplaatsen tot 24 uur van tevoren gratis annuleren of overboeken. Zo wordt alles gedaan om u met een goed gevoel naar uw vakantiebestemming te laten vertrekken. Als u vanaf een andere luchthaven dan Rotterdam Airport vliegt, dan helpen wij u ook graag aan parkeermogelijkheden door heel Europa.