Parkeren Vliegveld Eindhoven

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

ma t/m vrij: van 8:00 uur t/m 20:00 uur
zaterdag: van 8:30 uur t/m 18:00 uur

Tel.: 020 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Voordelig parkeren op Eindhoven Airport met Holiday Extras

Goedkoop parkeren op Eindhoven Airport met Holiday Extras

Lage parkeerkosten en de beste beste parkeerplekken rond Eindhoven Airport: U vindt ze bij Holiday Extras.

Vliegt u vanaf luchthavenvan dé lichtstad van Nederland? En op zoek naar een goedkope parkeerplaats? Dan bent u bij Holiday Extras bij het juiste adres! Wij zijn de grootste aanbieder van parkeerplaatsen en hotels rond vliegvelden in Europa. En met onze laagsteprijsgarantie bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt!

Parkeerplaats

Reistijd

Vervoer

8-daagse Prijs

Eazzy Park Shuttle Service

Luchthavenweg 61, 5657 EA Eindhoven, Nederland

Ong. 12 minuten

Inclusief persoonlijk vervoer tussen 04:30 en 24:00.

 

Eazzy Park Valet Service

Ekkersrijt 2023-B, 5692 BB Son, Nederland

-

Vervoer niet nodig – Uw auto wordt bij de terminal opgehaald

 

De laagste parkeerkosten rond Eindhoven Airport

Vliegen met een prijsvechter, parkeren bij een prijsvechter! Bij Holiday Extras vindt u altijd de laagste prijs voor een parkeerplek met onze laagsteprijsgarantie. Boek eenvoudig en snel online de parkeerplaats die bij u past. U vindt eenvoudig een van onze aanbiedingen: voer uw reisdata in en klik op “Zoeken en boeken”.

Persoonlijk vervoer naar het vliegveld van Eindhoven

Als u de auto het liefst zelf parkeert, kunt u voor het verder gelegen parkeerterrein van Eazzy Park kiezen. Daar zet u zelf de auto op de parkeerplaats en neemt u vervolgens de pendeldienst (tussen 04:30 en 24.00 uur) naar Eindhoven Airport. Voor nog meer gemak kunt u gebruik maken van Valet Parkings. Daarbij rijdt u simpelweg naar de terminal en geeft de auto af aan een medewerker, die hem voor u parkeert. Geen extra reistijd en geen gesjouw met koffers: een ideaal ontspannen begin van de vakantie!

Veilig parkeren op Eindhoven Airport

Holiday Extras houdt op elk moment de veiligheid uw auto in het oog. Alle parkeerterreinen rondom Eindhoven Airport zijn voorzien van omheiningen en camerabewaking. Ook wordt er regelmatig gesurveilleerd door medewerkers. Als u gebruikmaakt van Valet Parking, wordt uw auto door professionals voor u geparkeerd. Zodoende weet u zeker dat u hem weer in goede staat aantreft bij terugkomst. Ook biedt Holiday Extras een tevredenheidsgarantie aan. Deze garantie geldt voor alle boekingen, zowel voor de normale parkeerplaatsen als voor Valet parking.

Park, Sleep & Fly - Eindhoven Airport

Een ontspannen begin van de vakantie met onze Park, Sleep & Fly aanbieding. Boek een parkeerplaats en overnacht de nacht voor uw reis in NH Best Hotel Eindhoven. Zo komt u uitgerust aan op de luchthaven met onze transfer service.

Hoe gaat een boeking van een parkeerplaats op Eindhoven Airport in zijn werk?

In drie eenvoudige stappen reserveert u de beste parkeerplek op Eindhoven Airport. Voer de dagen van uw vakantie in en klik op "Zoeken en boeken". De beste aanbiedingen worden dan voor u opgehaald. In een handig vergelijkingsscherm ziet u het hele aanbod overzichtelijk naast elkaar. Kies een van de parkeerplaatsen uit en klikt op "Boek nu".. Dan hoeft u alleen nog uw gegevens in te vullen en te verzenden. Dat is alles!

Wordt u onze volgende tevreden klant?

In het afgelopen jaar konden wij 7 miljoen klanten van onze service overtuigen. Holiday Extras biedt een geld-terug-garantie als u een product ergens anders goedkoper aantreft. Met onze tevredenheidsgarantie bent u zeker van een oplossing voor een probleem binnen 5 kalenderdagen. Ook kunt u de parkeerplaatsen tot 24 uur van tevoren gratis annuleren of overboeken. Zo wordt alles gedaan om u met een goed gevoel naar uw vakantiebestemming te laten vertrekken. Ook als u vanaf een andere luchthaven dan Eindhoven Airport vliegt helpen wij u graag, met ons aanbod aan parkeerplaatsen door heel Europa.

Kort parkeren

Holiday Extras biedt geen parkeermogelijkheden aan voor kort parkeren, maar graag informeren we u van de mogelijkheden bij Airport Eindhoven. De luchthaven heeft hier vele mogelijkheden voor. Maak gebruik van parkeerterreinen P1 en P3 wanneer kort wilt parkeren om iemand af te zetten of op te halen. Bij parkeerterrein P1 zijn de eerste 10 minuten gratis! Daarnaast is er ook nog een speciale strook voor het snel in- of uitstappen. Hier mag niet geparkeerd worden, alleen kort stil staan. Lang parkeren Lang,voordelig en veilig parkeren? Dat kunt het beste bij Holiday Extras! Onze prijzen zijn inclusief vervoer van en naar de parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u bij ons ook kosteloos annuleren.

Hoe werkt Valet Parking en wat zijn de voordelen?

Parkeren was nog nooit zo gemakkelijk: het wordt namelijk vóór u gedaan. Bij aankomst bij de terminal kunt u uw bagage uit de auto halen en hierna wordt door een gekwalificeerde chauffeur de auto naar de parkeerplaats gereden. Zo verliest u geen tijd en kunt u direct naar de incheckbalie lopen. Laat het begin van uw reis ontspannen beginnen en maak gebruik van dit ultieme comfort.

Antwoorden op de meest gestelde vragen

  1. Hoe boek ik een parkeerplaats bij Holiday Extras?
  2. Waar vind ik een routebeschrijving naar de luchthaven?
  3. Ik heb vertraging opgelopen, wat nu?
  4. Wat is bij de prijs inbegrepen?

 

  1. Hoe boek ik een parkeerplaats bij Holiday Extras?

Een parkeerplaats boeken duurt slechts een paar minuten. Links bovenin de webpagina vindt u het boekingsveld. Hier kiest u het vliegveld uit waar u wilt parkeren en hoe lang u wilt parkeren. Klik op “Zoeken en Boeken”, waarna de beschikbare parkeermogelijkheden getoond worden. Nadat u een parkeerplaats heeft uitgekozen moet u nog uw gegevens invullen. Na de boeking is afgerond ontvangt u een bevestigingsmail.

  1. Waar vind ik een routebeschrijving naar de luchthaven?

Een uitgebreide beschrijving kunt u vinden in de bevestigingsmail van uw boeking. Het adres van de geboekte parkeerplaats kunt u ook op onze website terug vinden.

  1. Ik heb vertraging opgelopen, wat nu?

Maakt u zich geen zorgen. Een vertraging is bij ons geen probleem. Weet u voor vertrek een nieuwe aankomsttijd, dan kunt u onder “mijn boekingen” dit doorgeven. De toezichthouder van het parkeerterrein ontvangt dan de nieuwe aankomsttijd en kan zich hieraan aanpassen.

Vertraging onderweg? Bel dan naar het service nummer. Deze staat in de boekingsbevestiging. Onze partners zullen een oplossing op maat voor u vinden.

  1. Wat is bij de prijs inbegrepen?

Bij alle parkeerplaatsen is vervoer van en naar de terminal inbegrepen. Deze service is 24 uur per dag.