Parkeren Luchthaven Bremen

Uw voordelen:

Aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding

Gegarandeerde parkeerplaats dankzij boeking vooraf

Betrouwbaar naar de luchthaven

Geld-terug-garantie

Hoge veiligheidsstandaarden

Transfer ook bij verlating

Wij zijn er voor u!

ma t/m vrij: van 8:00 uur t/m 20:00 uur
zaterdag: van 8:30 uur t/m 18:00 uur

Tel.: 020 24 14 152
E-mail: info@holidayextras.nl

Parkeren Bremen| al vanaf 6 EUR/dag

Parkeren bij luchthaven Bremen kan al vanaf € 4 per dag of voor € 31,00 per week!

Voordelig parkeren bij Bremen Airport

Via Holiday Extras vindt u de beste parkeermogelijkheden bij de luchthaven van Bremen. Ook kunt u profiteren van vroegboekkortingen en seizoensacties.

Nuttige tip

Gebruik de gratis “City Airport Bremen App” en bekijk de actuele vertrektijden en andere interessante nieuwtjes. Ook kunt u in de app vinden wat u kunt doen tijdens het wachten op het vliegveld.

Onze parkeerterreinen in een oogopslag

Met Holiday Extras kunt u erop vertrouwen dat u comfortabel en ongecompliceerd kunt parkeren bij de luchthaven van Bremen. Wij garanderen een optimale service en de laagste prijs. Boek nu een parkeerplaats op het parkeerterrein Airparks Parkplatz Bremen.

Park, Sleep & Fly – Bremen

Vliegt u ’s ochtends vroeg en wilt ontspannen beginnen aan de vakantie? Dan heeft Holiday Extras de perfecte oplossing! Met onze “Park, Sleep & Fly” aanbiedingen overnacht u een nacht in hotel en bemachtigt u een parkeerplaats voor uw auto. U heeft keuze uit Holiday Inn Expres, TRYP by Wyndham of Radisson Blu Hotel. Vertrek een dag eerder en begin uw reis uitgerust en wel.

24 uurs parkeerservice luchthaven Bremen

Onze parkeerservice staat voor u klaar vanaf de eerste tot de laatste vlucht van de dag. En wij garanderen dat u altijd op tijd bent voor uw vlucht.

Ontdek de wereld van vliegveld Bremen

Luchthaven Bremen behoort tot een van de internationale luchthavens van Duitsland met 50 bestemmingen in 20 landen. Tijdens het wachten kunt u een hapje of een drankje nuttigen in een van de talrijke restaurants en bars. Aanschouw hoe een vliegveld functioneert op het dakterras van terminal 3. Kijk naar alle landende en opstijgende vliegtuigen. Wij wensen u een fijn tijd op Bremen Airport.

Gratis Wifi

Op het vliegveld kunt u 30 minuten per dag gratis het internet gebruiken. Tegen betaling kunt u langer op het web surfen. Zo mist u niks van wat er in de wereld gebeurt en blijft u in contact met uw vrienden, collega’s of zakenpartners.

Holiday Extras biedt alleen parkeerplaatsen aan voor lang parkeren. Desalniettemin informeren wij u graag over de parkeermogelijkheden voor korte duur op de luchthaven van Bremen.

Kort parkeren voor de terminal

De parkeerplaatsen direct voor de ingang van de terminal zijn uiterst geschikt om iemand snel af te zetten of op te halen. U betaalt slechts €1 voor maximaal 20 minuten parkeren.

Parkeergarages voor kort parkeren

Wilt u meer tijd nemen om afscheid te nemen? Of een warm welkom geven? Parkeer dan uw auto in de parkeergarages 1 & 2. Hier parkeert u voor €2,80 een uur lang op een steenworp afstand van de terminals.

Kort parkeren met meer comfort

Voor €4,00 per uur parkeert u in het uiterst comfortabele Parkhaus 1. Het Comfort Parking biedt gasten meer gemak:

 • Bredere parkeervakken
 • Lopend 2 minuten van de terminal
 • Ambient light design

Bagagekar bij de ingang van de parkeergarage

Hoe werkt Valet Parking en wat zijn de voordelen?

Kies voor het meest zorgeloze begin van uw vakantie: Valet Parking. U rijdt met uw auto tot aan de terminal, waar een gekwalificeerde medewerker u op staat te wachten. Deze rijdt vervolgens voor u uw auto naar de parkeerplek. Na uw reis staat uw auto weer bij de terminal klaar om direct door te rijden.

Geen reistijd tussen parkeerplaats en luchthaven en geen gesjouw met koffers! De ideale gemakzucht boekt u bij Holiday Extras.

Antwoorden op de meest gestelde vragen

 1. Hoe bereik ik de luchthaven van Bremen?
 2. Hoe kom ik van de parkeerplaats bij de terminal terecht?
 3. Welke parkeerplaatsen liggen het dichtste bij het vliegveld?
 4. Wat moet ik doen wanneer ik vertraging heb?
 5. Hoe kan ik een hotelkamer reserveren bij een parkeerplaats?
 6. Hoe bereik ik de luchthaven van Bremen?

De luchthaven ligt op slecht 3,5 kilometer afstand van het centrum van Bremen.

Het snelste bereikt u de luchthaven met de auto via de A1. Rijdt u vanuit de binnenstad van Bremen, dan bedraagt de reistijd ongeveer 11 minuten. Maak gebruik van de parkeermogelijkheden van Holiday Extras of kijk onder Kort parkeren & Tips.

Het adres van Bremen Airport is:

Flughafenallee 20
28199 Bremen

 1. Hoe kom ik van de parkeerplaats bij de terminal terecht?

Alle parkeerplaatsen van Holiday Extras bieden een shuttle service aan. De shuttle bus stopt voor de vertrekhal en bereikt u de check-in balie in een paar minuten te voet.

 1. Welke parkeerplaatsen liggen het dichtste bij het vliegveld?

Het parkeerterrein Holiday Inn Express Bremen Airport is slecht 400 meter verwijderd van het vliegveld. Vanaf alle andere parkeerterreinen bereikt u de luchthaven binnen 10 minuten met de kosteloze shuttle bus. Vanaf Airparks Parkplatz Bremen bedraagt dit slechts 5 minuten.

 1. Wat moet ik doen wanneer ik vertraging heb?

Maakt u zich geen zorgen. Bel eenvoudig naar het service nummer, die u kunt vinden in de reserveringsbevestiging. Zo kunnen onze partners een geschikte oplossing voor u vinden.

 1. Hoe kan ik een hotelkamer reserveren bij een parkeerplaats?

Holiday Extras biedt vele overnachtingsmogelijkheden aan in hotels die daarnaast ook parkeerplaatsen aanbieden. Klik op “Hotels met parkeerplaats” en reserveer een hotel kamer met een parkeerplaats.